Crumble til kager og desserter

Crumble kan også bruges i det søde køkken, som drys eller tilbehør til kager og desserter.

Idéer til søde crumbles

Butterdej lavet som grisini, eller blot skåret ud i små sprøde firkanter

Chokolade, knust

Frugt, tørret, skal være i små tern – tænk på sprødheden i mysli

Havreflager, ristet

Kager, småkager, knust til rasp og blandet med mynte eller estragon

Kokos, blandet med krydderurter, sukker eller småkager – knust til rasp eller drys

Makron, knust til rasp, blandet med vanilje

Melis, blandet med en hakket krydderurt, fx rosmarin, mynte, estragon

Mørdej, sprødbagt og skåret ud til små sprøde indslag, eller knust til rasp

Nødder, pistacie, hasselnød, valnød alle ristede i sukker som til nougat – herefter knust

Puddersukker – som drys til desserter

Ribs, rysteribs

Sukker, perlesukker – til drys på småkager